Ik ben Gina

En ik hou van mensen. Ik wil graag dat het goed met je gaat. Dat je voelt hoe krachtig je wel niet bent en dat je heel veel zelf kunt.

Hypnose en coaching

Ik verzorg hypnose sessies, heb mooie effectieve online programma’s gemaakt en organiseer bijzondere hypnose live events.

Waarom hypnose?

Omdat het werkt! Maar vooral omdat je bewust gaat worden van jouw zelfgenezend vermogen hebt die je kunt aanspreken.

Alleen maar liefde

Tijdens de hypnose wil ik het liefst slapen en ben zelf te beroerd om in de testfase mijn ogen open te doen. Gina is een vakvrouw, ze weet waar ze mee bezig is en ik voel me veilig.

Shirley

In deze stressvolle wereld, vaak veroorzaakt door oud zeer, is totale rust een heerlijke bijkomstigheid…

Anja

Nogmaals hartelijk dank, jammer dat ik even op een afspraak moest wachten maar ik vind je echt super, een aanrader voor mensen die dit ook zoeken! Veel liefs en tot snel!

Marit

De gebeurtenissen zijn niet weg maar ze hebben geen macht meer over mij. Ik ben de baas over mijn eigen gedachten. Eindelijk ben ik vrij… Dankjewel

Bianca

Ik als controlefreak ging toch vol overgave onder hypnose om na de behandeling ontzettend ontspannen te zijn. Rustig en relaxed ging ik huiswaarts.

Trudy

Heel hartelijk dank dat je mij helpt, ik ben 2 x bij je geweest voor innerlijke rust en na een keer voelde ik al resultaat.

Fanny

Na de sessie een voor mij eveneens ongekende ervaring van geestelijke rust. In mijn hectische bestaan een ongekende luxe.

Lotte

Er was een groot vertrouwen in Gina. Binnenkort ga ik nog een X. Het gaf mij rust, vertrouwen en ik voel mij buitengewoon goed. Succes Gina

Yvonne

Mijn favoriete cliënt

  • Is klaar om los te laten en verlangt naar een diepere verbinding met zichzelf.
  • Weet diep van binnen dat er een innerlijk weten is, dat meer weet dan het oog ziet.
  • Weet dat genezing soms tijd kan kosten en dat het soms in kleine veranderingen zit.
  • Beseft dat hypnosetherapie geen tovermiddel is, integendeel soms is het hard werken.
  • Is bereid om het probleem los te laten omdat er goede kans is dat de oorzaak of wortel het probleem op een dieper niveau zit.

Als je in verbinding staat met jezelf, krijg je niet alleen inzichten over jouw problematiek maar ook de innerlijke wijsheid om het op te lossen.

Mijn weg was lang

Daarom kan ik voor je doen, wat ik doe. Heb zelf heel lang naar mijn “Why” gezocht. Waarom mijn leven is gelopen zoals het is gelopen. Waarom ik op bepaalde momenten doe, wat ik doe en waarom ik nu ben, waar ik ben.

Het universum mij goed heeft voorbereid op jouw komst. Ben gepokt en gemazeld door het leven. Dus ik weet ongeveer waar je vandaan komt. En hoe het voelt om om jezelf af te vragen waarom je hier bent en dingen jou overkomen.

Maar ook hoe het is om te ondernemen zonder een Why; het voelt als een schip zonder kapitein.

Adresgegevens

Gina Avans

Randhoeve 221

3995 GA  HOUTEN

Email: email@ginaavans.com

Tel: +31 6 2000 7078

Openingstijden

Ma-vr: 10.00 – 20.00 uur

Za-zo: in overleg

Socials

Facebook
YouTube
Instagram
© 2023 Copyright - Gina Avans