Waarom doe je wat je doet?

In hypnose krijg je inzicht in waarom je iets doet. Waarom je het gewend bent en hoe je dit is aangeleerd.

Waarom ben je waar je nu bent?

Hypnose geeft inzicht in waar je nu bent, en waarom jij dit misschien veilig, acceptabel en/of comfortabel vindt.

Waarom overkomt je dit?

Door hypnose ervaar je dat het een patroon is wat wordt herhaalt, maar ook dat je het soms (on)bewust laat gebeuren of op zoekt.

1995

(Ongeveer) tevreden cliënten

17.379

uren hypnose

49

Soorten problemen

“If you are connected with your I, you not only gain insight in your behaviour and problems but also acces to your inner wisdom how to solve it. “

Jouw hypnose sessie

Jouw hypnose is gebaseerd op hypnose maar er gebeurd meer. In diepe ontspanning keer je naar binnen, om zonder waardeoordeel jezelf te verkennen en te helen. Van slapeloze nachten tot emotionele fertiliteit problematiek, van vloeken tot eenzaamheidsklachten. Van afvallen tot generationele thema’s..

Wat gebeurt er in hypnose?

Tijdens sessies gaan we aan de slag met de kern van jouw probleem. Deze kern of oorzaak wordt met zachtheid losgelaten, geherwaardeerd, getransformeerd of anders, zodat je weer rust in je hoofd krijgt en weer volop van het leven kunt genieten.

Oorzaak van jouw pijn

Wat mij valt, is dat de grootste oorzaak vaak emotioneel is. Dat iemand zich niet goed genoeg voelt, stress ervaart en dat dan de ellende begint, vaak in stilte. Soms jaren lang en maar niet de passende hulp kan vinden.

Email: email@ginaavans.com

Phone: +31 30 221 8531

© 2023 Copyright - Gina Avans