“Ik ben niet perfect maar bijzonder, net als jij…”

Ondersteuning in welke vorm dan ook zou toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Daarom is er de Bijzonder ZIJN Foundation. Zodat ook die ouders en hun kinderen eindelijk innerlijke rust krijgen en kan de negatieve spiraal van misschien wel generaties doorbroken worden. En kan mijn wens dat ze een betere versie van zichzelf worden en tegenwind gemakkelijker kunnen omzetten naar een positieve ervaring, worden vervuld.

De nu maandelijkse Kringgesprekken in mijn praktijk was de eerste stap. Tot mijn grote schrik blijkt het probleem veel groter te zijn dan ik ooit had kunnen vermoeden. Daarom zie ik het als mijn morele verplichting het concept landelijk uit te rollen.

Ik kom uit een eenoudergezin met een sterke moeder als voorbeeld; bij velen is dit niet het geval. Er is dan geen voorbeeld of rolmodel aanwezig waaraan ze zich kunnen spiegelen. Help mij en de andere bevlogen vrijwilligers van Team Bijzonder, om die moeders en indirect hun kinderen te ondersteunen; en doe als het kan een financiële bijdrage. Deel dit initiatief met je netwerk om dit belangrijk project te ondersteunen.

Hartelijk dank.

Gina Avans Kringgesprek

[paytium name=”Formulier naam” description=”Donatie”

button_label=”Doneren”]

[paytium_amount label=”Donatie bedrag:” default=”5″ /]
[/paytium]
[paytium name=”Formulier” description=”Product omschrijving”]
[paytium_field type=”open” label=”Donatie bedrag:” default=”25″ /]
[paytium_button label=”Nu doneren!” class=”hello” style=”background-color: red” /]
[/paytium]