Januari, 2021

09jan13:0017:00KringgesprekSecret Sisterhood (besloten groep)

Gina Avans Secret Sisterhood

Meer informatie

OMSCHRIJVING EN MEER

Iedereen kent het gezegde “wijsheid komt met de jaren”. En of je het er mee eens bent of niet, wijsheid komt inderdaad met de jaren. Natuurlijk kun je heel veel kennis uit boeken halen maar échte levenswijsheid zit in ons hart en onze aderen.

Als deze levenswijsheid met liefde en in dankbaarheid wordt gedeeld door vrouwen, die onbevooroordeeld luisteren en delen, heb je grote kans dat diep binnen in jou, als jij wilt, groei en heling plaatsvinden.

Daarover gaat het bij de kringgesprekken “vrouwelijke wijsheid”, levenswijsheid van vrouwen die het leven door en door kennen en deze wijsheid graag willen delen. Tijdens deze groepsgesprekken staat het delen van informatie en levenservaringen centraal want delen kan leiden tot helen.

 

Onderwerpen kunnen zijn
Opvoeding, relaties, politiek, spiritualiteit, eenzaamheid, ongewenste kinderloosheid, carrière, vrijgezel zijn, rouw, trouw, gezondheid, familieverbanden, traumaverwerking,  religie, gemengde huwelijken en alles wat hier niet staat vermeld, maar wel actueel bij je is.

 

Dus heb je levensvragen? Kom dan op de tweede zaterdag van de maand naar het “Kringgesprek Vrouwelijke Wijsheid”, waar openheid, oprechtheid, saamhorigheid en herkenning centraal staan. Alles wat je overkomt heeft iemand anders namelijk al een keer meegemaakt. En dan kan delen in een veilige en vertrouwde omgeving met andere vrouwen, helen.

De bijeenkomsten (met maximaal zes vrouwen) worden begeleid door ervaren gecertificeerde en geregistreerde professionals, nog veel belangrijker; vrouwen die net als jij het leven hebben ervaren en dit nog steeds doen. Ze hebben niet overal een antwoord op, maar luisteren met volle aandacht en zijn er van overtuigd, dat delen de stap is naar helen.

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 17:00

© Copyright - Gina Avans 2022
X